Alltid mobilanpassat

Möt era kunder där de är. Omkring 75% av all internettrafik sker via mobila enheter så som smartphones och surfplattor. Idag är det därför helt nödvändigt att en webbsida ser bra ut och framförallt fungerar bra även i mindre skärmar. Jag skapar alltid hemsidor som är anpassade till såväl större skärmar som mindre.

- en bättre användarupplevelse

En responsiv design betyder att webbsidan känner av vilken skärmstorlek du använder och anpassar layouten efter det. Det kan t ex göras genom en särskild meny för mobiler, att bilderna visas vertikalt istället för horisontellt och att knappar och länkar blir större på mobilskärmen för att det ska vara enklare att klicka på dem. Sammantaget bidrar det till en bättre användarupplevelse. Om du behöver zooma på en webbsida på mobilen för att navigera är det ett exempel på dålig mobilanpassning.

- mer trafik till hemsidan

Har ni en mobilanpassad webbsida rankas den högre i googles sökresultat. Sedan ett antal år ger google förtur i sökresultaten till webbsidor som är mobilanpassade. Vill ni komma högt upp i sökresultaten och därmed få mer trafik till hemsidan är det därför nödvändigt med en mobilanpassad hemsida.

Kontakta elvasmultron

Kontakta mig genom att fylla i formuläret. Du får svar inom 24 timmar.

This site is protected by reCAPTCHA and the GooglePrivacy Policy andTerms of Service apply.